Magento webshops

Is je bestaande Magento webshop of Magento webwinkel aan een make-over toe of ben je juist op zoek naar een compleet nieuwe Magento webwinkel? Bij MONSTER bouwen we webwinkels die bezoekers converteren naar klanten. Wil jij ook (meer) online verkopen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kick-off meeting.

Magento webshops ontwikkeling door MONSTER

Voor jou als (toekomstig) webwinkelier is Magento vooral een erg flexibele oplossing. De juiste ontwikkelaar verandert deze e-commerce omgeving namelijk in webwinkel die naadloos op jouw behoeftes aansluit. Je bent dan ook in goed gezelschap: Bulgari, Fred Perry, Landrover, Pepe Jeans en talloze andere wereldberoemde merken kozen al voor een Magento webwinkel. Een Magento webshop of Magento webwinkel bouwen is iets lastiger dan het ontwikkelen van bijvoorbeeld een Woocommerce webshop, maar daar heb je MONSTER voor. Een ervaren projectmanager leidt een team met daarin een online marketing specialist, designer en developer om te zorgen dat jij een webwinkel krijgt waar een bezoeker wel móet kopen.

Magento 1 of Magento 2 voor jouw webwinkel?

Magento is de e-commerce software die honderdduizenden webwinkels wereldwijd draaiende houdt. Volgens schattingen gaat het hierbij zelfs om een kwart van alle webshops. Sinds haar lancering in 2008 zijn er dan ook talloze verbeteringen doorgevoerd in Magento 1. Sinds vorig jaar is er echter voor het eerst een volledig vernieuwde versie beschikbaar: Magento 2. In deze nieuwe versie vind je functionaliteit die je in Magento 1 vaak via externe uitbreidingen of plug-ins toe moest voegen. Daarnaast zijn er talloze backend verbeteringen doorgevoerd. Draait jouw webwinkel op Magento 1 en zoek je een partner die je snel en pijnloos helpt migreren naar Magento 2? Dan staan onze experts in Magento webshops ontwikkeling voor je klaar.

Je webwinkel beheren met een Magento koppeling

Magento is één van de meest populaire e-commerce platformen ter wereld. Het is dan ook geen verrassing dat talloze bedrijven en diensten koppelingen hebben ontwikkeld om het beheer van je Magento webshop te vergemakkelijken. Wil je vanuit je webwinkelomgeving verzendetiketten aanmaken? De PostNL koppeling is zo geïnstalleerd. Wil je bezoekers een brede selectie handige betaalmethodes aanbieden? Iedere grote payment provider heeft een Magento koppeling. Een Dynamics koppeling, Twinfield koppeling, Exact koppeling en meer: Met je Magento webwinkel is het allemaal mogelijk. Onze ontwikkelaars bouwen je webwinkel op maat met alle gewenste koppelingen om het beheer van je shop te vergemakkelijken en het aantal conversies te verhogen. Wil je een aantal koppelingen aan je bestaande webshop toevoegen? Ook dan helpen we je graag verder.

Succes met je eigen Magento webwinkel

Met je webwinkel wil je vooral één ding: Verkopen. Bij MONSTER bouwen we Magento shops die geoptimaliseerd zijn voor conversies, en het maximale resultaat uit elke bezoeker halen. We voorzien je daarnaast graag van een stukje advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie en de mogelijkheden van online marketing om te zorgen dat de bezoekers en orders binnen blijven rollen. Meer weten? Bezoek snel onze contactpagina.

 

© 2018 MONSTER | Internet & Marketing Solutions